Svobodné licence – autorskoprávní a daňové aspekty

Matěj Myška a Libor Kyncl hosty ALAI.

Srdečně zveme na další seminář ALAI, tentokrát na téma autorskoprávních a daňových aspektů svobodných licencí. Seminář je zaměřen na praktickou aplikaci svobodných licencí v každodenním podnikání a na úskalí/problémy, které jejich užívání přináší z hlediska autorskoprávního a daňověprávního. Zveme proto zejména advokáty a daňové poradce, kteří mají klienty z prostředí IT, mediálního průmyslu apod.

Přivítáme vzácné hosty z Právnické fakulty Masarykovy univerzity. O autorském právu promluví JUDr. Matěj Myška, Ph.D., o daňové problematice JUDr. Ing. Libor Kyncl, Ph.D.

Trvání 1–1,5 hodiny dle trvání následné diskuse.

Místo: Budova DILIA, Krátkého 1, Praha 9 (metro Vysočanská)

Čas: 21. 10. 2015 v 16:00

Seminář je veřejný a bezplatný. Pro usnadnění organizace informujte prosím pořadatele o své účasti předem na predseda@alai.cz

Za pomoc s organizací děkujeme Komoře daňových poradců.

Rudolf Leška, 8. 10. 2015

Komentáře k článku:

18. 11. 2015, 23.46 hodin, Ivo Telec

Svobodné licence? Nerozumím, jaké jsou licence právně „nesvobodné“?

Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste robot: napište jméno Spejblova syna

Provozovatelem těchto stránek je ALAI Česká republika, Apolinářská 445/6, 128 00 Praha, IČ: 01603671. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup pro členy.