Kongres ALAI Madrid 29. 9. – 1. 10. 2021

Vážení členové, vážení zájemci o autorské právo,

29. 9. – 1. 10. 2021 se uskuteční odložený kongres ALAI v Madridu. Tématem je Copyright, Competition and Innovation.

Mezi panely najdete témata jako Copyright laws and global markets; TDM and PSI in the data economy; copyright, anti-trust and unfair competition a mnoho dalších. K doprovodnému programu patří například návštěva Royal Palace či soukromá tour po městě Segovia.

Kongres proběhne klasicky off-line, jednotlivé panely se ale budou streamovat i online (i pro tuto možnost je nutné se registrovat).

Veškeré informace, včetně registrace naleznete na https://www.alai2021.org/Inicio.

Malá česká skupina na kongres určitě vyrazí, budeme tedy velice rádi, pokud se připojíte (tzn. určitě dejte v případě registrace vědět).

Do konce července platí zvýhodněný registrační poplatek (a to 350 € pro členy ALAI a 400 € pro nečleny ALAI). V případě účasti na online streamech se tento poplatek v čase nemění a činí 150 € pro dospělou osobu a 50 € pro studenty). Více informací opět naleznete na webových stránkách.

MS, 16. 7. 2021

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste robot: napište jméno Spejblova syna

Provozovatelem těchto stránek je ALAI Česká republika, Apolinářská 445/6, 128 00 Praha, IČ: 01603671. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup pro členy.