Umělá inteligence a kreativní a kulturní průmysl

Zveme naše členy i širokou veřejnost na další seminář o AI, kterou který pořádáme společně s Hospodářskou komorou ČR, AsociacÍ komerčních televizí. Akce se koná jako součást akce DNY AI v Praze

Zveme naše členy i ostatní na další setkání k tématu umělé inteligence. Tentokrát se blíže podíváme na vliv AI na jednotlivá odvětví kulturního a kreativního průmyslu. Přijďte si poslechnout, jak AI mění reklamní průmysl, novinařinu, vydávání knih, audiovizi, hudbu anebo jak je umělá inteligence dobrý programátor. Seminářem nás provede odborník na AI & NFT & Metaverse Vítězslav Klement.

Na akci vystoupí:

• Kateřina Hrubešová, ředitelka Asociace komunikačních agentur a Zdeněk Valut, specialista z AI hubu AKA, agentura Ydeal, Richard Axell, agentura Triad

• Radka Matesová Marková, šéfredaktorka zpravodajství ČTK

• Marcela Turečková, ředitelka Svazu českých knihkupců a nakladatelů

• Veronika Křížová, Asociace producentů v audiovizi

• Petra Žikovská, ředitelka české pobočky IFPI

• Jakub Menčl, Senior Legal Counsel, AVAST

Akce se koná jako součást akce DNY AI v Praze.

Akce se uskuteční se v úterý 31. 10. 2023 od 9:00 v sídle Hospodářské komory ČR, Florentinum (recepce A) Na Florenci 2116/15. Budeme se těšit na setkání. Od 8:45 pro vás bude připraveno ranní občerstvení a káva, prosíme dorazte včas. Účast prosím potvrzujte na e-mailu tajemnik@alai.cz. Účast je pro členy i nečleny zdarma.

Těšíme se na viděnou

Rudolf Leška, 4. 10. 2023

Komentáře k článku:

27. 10. 2023, 11.16 hodin, Radko janoušek

Dobrý den,

jen chci upozornit, že 31.10.23 je úterý, nikoliv čtvrtek.

Pěkný den

Radko Janoušek

Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste robot: napište jméno Hurvínkova otce

Provozovatelem těchto stránek je ALAI Česká republika, Apolinářská 445/6, 128 00 Praha, IČ: 01603671. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup pro členy.