POZVÁNKA NA KŘEST KNIHY „AUTORSKÝ ZÁKON. KOMENTÁŘ. 2. VYDÁNÍ“ SPOLU S VYZVANOU VĚDECKOU PŘEDNÁŠKOU

Vážení členové, a zájemci o autorské právo,

dovolujeme si Vás touto cestou pozvat na křest druhého vydání komentáře Autorský zákon nakladatelství C. H. Beck autorů prof. JUDr. Ivo Telce, CSc. a JUDr. Pavla Tůmy, Ph.D., LL.M.

U příležitosti křtu přednese dr. Pavel Tůma, soudce Vrchního soudu v Praze, vědeckou přednášku na téma Institut sazebníků odměn kolektivních správců s následnou diskusí.

Křest knihy proběhne zítra dne 4. února 2020 od 16:00 do 17:15 hod. tradičně v Jazzdocku, Janáčkovo nábř. 3249/2, 150 00 Praha 5-Smíchov.

Slavnostní přípitek a občerstvení zajištěno.

Pro členy ALAI je účast zdarma, nečlenům vystavíme fakturu na příspěvek na občerstvení a nájem ve výši 500 Kč + DPH. Fakturační údaje uveďte při potvrzení účasti. Upozorňujeme, že členství je nepřenosné. V případě naplnění kapacity mají členové ALAI přednost.

Svou účast prosím v ideálním případě potvrďte e-mailem na adresu tajemnik@alai.cz

Tajemnik, 22. 1. 2020

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste robot: napište jméno Hurvínkova otce

Provozovatelem těchto stránek je ALAI Česká republika, Apolinářská 445/6, 128 00 Praha, IČ: 01603671. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup pro členy.