Letní setkání členů 25. 7. 2023

Vážení členové,

zveme Vás na tradiční setkání, které se uskuteční 25. 7. 2023 od 18:00 v restauraci Zvonařka na Vinohradech, Šafaříkova 1 Praha.

Vážení členové,

zveme Vás na tradiční setkání, které se uskuteční 25. 7. 2023 od 18:00 v restauraci Zvonařka na Vinohradech, Šafaříkova 1 Praha.

Přípitek, kvalitní šampaňské vybrané předsedou Rudolfem Leškou, je na nás! :)

V rámci setkání bude i krátké výroční Shromáždění členů spolku, které jako nejvyšší orgán spolu ALAI Česká republika bude projednávat následující:

- Volba členů správní rady: Zájemci se mohou hlásit, případně i s oborem, ve kterém by chtěli pomoci s organizací – např. ediční činnost, příprava kolokvií, mezinárodní vztahy a zprávy o českém právu, účast na vlastní náklady na zasedáních mezinárodní exekutivy dvakrát ročně v zahraničí apod.

- Hlasování o změně stanov. Konkrétní znění navrhovaných změn bude předloženo přítomným členům.

Svou účast prosím potvrďte e-mailem tajemnik@alai.cz.

Těšíme se na viděnou

Rudolf Leška, 18. 7. 2023

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste robot: napište jméno Hurvínkova otce

Provozovatelem těchto stránek je ALAI Česká republika, Apolinářská 445/6, 128 00 Praha, IČ: 01603671. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup pro členy.